Hoi!! Ik ben Susanne, woon in het Noorden en werk in de overheidssector.
Creatief bezig zijn, zit er van kleins-af-aan al in. Knutselen met papier of foam of meehelpen met het borduurwerk van mijn moeder, ik vond alles leuk. Drie jaar geleden heb ik het haken ontdekt en dan wel het haken van Amigurumi. Dit zijn kleine gehaakte of gebreide poppetjes, in allerlei vormen en maten. Naast het haken van knuffels zijn er tegenwoordig zoveel andere leuke dingen te haken, zoals doekjes, plaids, dekens etc. Je kan het niet zo gek verzinnen, of je kan het haken!!

Ik ontwerp zelf patronen, deze zijn in de webwinkel te koop. Om het hele verhaal compleet te maken, zijn naast patronen ook de benodigde materialen te koop! Maar ook leuke haakboekjes met verschillende patronen, leuke accessoires je creaties helemaal af te maken, er is van alles te vinden!

Verder vind ik het ontzettend leuk om zelfgemaakte persoonlijke cadeautjes te geven, dus ook die zijn te vinden in webshop!

Als je vragen hebt of tips/ideeën, mail me dan op susanne@susannenso.nl of vul het contactformulier in (rechtsboven in 'stel een vraag')!!!

Groetjes
Susanne

Volg Susanne&So op Facebook!

http://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop3783300.images.Facebook.png